Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τελείωσε το Mundial και είπαμε να πάμε Μύκονο.

Το «Νησί των Ανέμων» επέλεξαν πολλοί διάσημοι για της διακοπές τους. Αυτός που τράβηξε την προσοχή όμως, δεν είναι άλλος από τον ποδοσφαιριστή και σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo, που άρπαξε την ευκαιρία για διακοπές πριν αρχίσει η προετοιμασία με την ομάδα του και βρέθηκε στην Μύκονο δίχως την σύντροφο του Irina Shayk, απογοητεύοντας τον ανδρικό πληθυσμό.
 

Πιο τυχεροί στάθηκαν στην Κρήτη την οποία επισκέφτηκε όπως ακούγετε μετά από την Μύκονο, έχοντας μαζί του αυτή την φορά και την σέξι σύντροφο του. Ο Κριστιάνο ενθουσιασμένος από την Ελλάδα ανέβασε στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας πως απολαμβάνει ακόμα ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
  
 
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που επισκέφτηκε την Μύκονο για να ξεσκάσει και να απολαύσει τις διακοπές του πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις με την ομάδα. Σχεδόν οι μισοί παίκτες της γαλανόλευκης επέλεξαν το νησί των ανέμων για τις διακοπές τους, καθώς μετά την επιτυχημένη πορεία στο μουντιάλ και την πρόκριση για πρώτη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, λίγη ξεκούραση είναι απαραίτητη. Στις ξαπλώστρες της Μυκόνου εντοπίστηκαν οι Παναγιώτης Κονέ μαζί με την πανέμορφη σύντροφό του και γνωστό μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη , ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Τζαβέλλας, ο Κώστας Κατσουράνης με την οικογένεια του και ο Κώστας Μήτρογλου με την σύντροφό του Νίκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου