Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ξυπνήστε με όταν παίξει η Γερμανία.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από το κώμα στο οποίο ήταν για  179 μέρες και μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο  Γκρενόμπλ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο που βρίσκεται στη Λωζάννη, όπως ανακοινώθηκε από το ελβετικό νοσοκομείο.
 
Εκεί που οι ελπίδες όλων είχαν χαθεί, ο Μίκαελ Σουμάχερ απέδειξε ότι είναι γεννημένος νικητής, όχι μόνο σαν οδηγός της φόρμουλα 1, όπου είχε αναδειχθεί εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και στην ζωή, δίνοντας μάχη για σχεδόν πέντε μήνες, προσπαθώντας να διατηρηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει τις σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί μετά το ατύχημα του, την ώρα που έκανε σκι στις Άλπεις.


Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίν Κεμ, ο Σούμι ξύπνησε από το κώμα και βγήκε από το νοσοκομείο του Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν, δεν είπε όμως τίποτα παραπάνω για την κατάσταση της υγείας του, παρακάλεσε επίσης τους δημοσιογράφους να τον αφήσουν να αναρρώσει πλήρως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Η οικογένειά του ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς, τους ανθρώπους του νοσοκομείου αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του Σούμι ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει ενημέρωση από τη μονάδα αποκατάστασης όπου θα μεταφερθεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εκπροσώπου του Μίκαελ Σουμάχερ:
 

Με αφορμή το ξύπνημα του Σούμι από το κώμα ο Αντρέα Πίρλο, ο Διεθνής  Ιταλός ποδοσφαιριστής  έγραψε στο Twitter  με αρκετή δόση χιούμορ:" Ξυπνήστε με όταν παίζει η Γερμανία - Μίκαελ Σουμάχερ" με αφορμή το σημερινό αγώνα της Γερμανίας κόντρα στην Πορτογαλία.

 
 
Για τον Σούμι τουίταραν επίσης και η επίσημη σελίδα της φόρμουλα 1 στο Twitter γράφοντας: Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι πια σε κώμα και έχει αφήσει το (CHU) νοσοκομείου του Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αναφέρθηκε και το BBC γράφοντας :" Ο θρύλος της φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ έχει αφήσει το νοσοκομείο και δεν είναι πια σε κώμα".
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου