Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αυτοί είναι οι star που απέρριψαν μεγάλους ρόλους για την καριέρα τους!

Αυτοί είναι οι star που απέρριψαν μεγάλους ρόλους για την καριέρα τους!

Το θέμα τύχη απασχολεί πολλούς απλούς ανθρώπους αλλά και καλλιτέχνες...   Υπάρχουν ορισμένοι star του Hollywood, οι οποίοι έχουν απορρίψει ρόλους, οι οποίοι πολύ πιθανώς να τους χάριζαν εκτός από φήμη, ακόμα και χρυσό αγαλματίδιο. Μεγάλα παραδείγματα τέτοιων ηθοποιών είναι τα παρακάτω:                                                                                                                                                                                                                            1) John Travolta. Του είχε προταθεί να παίξει στο "Forest Gump" όμως το απέρριψε. Τα αποτελέσματα με τον Tom Hanks; Γνωστά. Ακόμα και ο ίδιος ο Travolta παραδέχεται οτι ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας του. 


2) Denzel Washington. Απέρριψε το ρόλο στο "Michael Clayton" γιατί δεν ήθελε να δουλέψει με πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη. Και κάπως έτσι βρέθηκε ο Clooney στα Όσκαρ. 



3) Ο Hugh Jackman αναμενόταν να είναι ο νέος Bond με ξεκίνημα το "Casino Royale". Απέρριψε την πρόταση γιατί δεν ήθελε να εγκλωβιστεί στο ρόλο. Εν τέλει ο ξανθός Daniel Craig απεδείχθη σοφότερος.



4) Nicolas Cage. Δεν διεκδικούσε ποτέ δάφνες ποιότητας για τις υποκριτικές του ικανότητες. Απερριψε το ρόλο στον Παλαιστή, τον οποίο ενσάρκωσε ο Mickey Rourke και έγινε το θεαματικό comeback του, δίνοντάς του υποψηφιότητα για Όσκαρ.



5) Sean Connery. O αγαπημένος Bond, αρνήθηκε να παίξει το ρόλο του Γκάνταλφ στη σειρά ταινιών Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών γιατι δεν καταλάβαινε το υλικό. Ο Ian McKellen πήρε τη θέση του και σύνδσε άρρηκτα το όνομά του και με αυτό το ρόλο. 



6) Will Smith. Ο ρόλος του Neo στο Matrix, νομίζουμε πως θα του ταίριαζε γάντι, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ αφού απέρριψε την πρόταση και ο Keanu Reeves πρωταγωνίστησε στο καινοτόμο φιλμ.



7) Liam Neeson. Ο Steven Spielberg προόριζε το συγκεκριμένο ηθοποιό να ενσαρκώσει το ρόλο του Λίνκολν. Για άγνωστους λόγους ο ίδιος δεν δέχθηκε και ο Daniel Day Lewis κέρδισε το 3ο του Όσκαρ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου