Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Απογοήτευσε η Ισπανία.


Με μια συντριπτική ήττα με 5-1 έκανε πρεμιέρα η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία κόντρα στην ομάδα των "ιπτάμενων" Ολλανδών και του Louis van Gaal.

Η πιτσιρικαρία των Ολλανδών διέσυρε τους Ισπανούς, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2010 και έθεσε έτσι υποψηφιότητα για το πολυπόθητο κύπελλο. Κόντρα σε ένα από τα μεγάλα φαβορί, την ομάδα που πριν από τέσσερα χρόνια τους στέρησε την παγκόσμια κούπα, έκαναν την παιχνιδάρα της ζωής τους και με μπροστάρηδες τους Ρόμπεν και Φαν Πέρσι, πήραν την εκδίκηση τους, διασύροντας με 5-1 την Ισπανία.
 
 
Το επίτευγμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο από το ότι οι Οράνιε βρέθηκαν πίσω στο σκορ και να κυνηγούν από το 26' και το ανύπαρκτο πέναλντι που καταλογίσε ο διαιτητής στον Ντε Βρίι, ο οπίος δεν ακούμπησε τον Ντιέγκο κόστα. Ο Τσάβι Αλόνσο ευστόχησε από τα 11 βήματα και από εκεί και πέρα πήρε μπρος η ολλανδική μηχανή.

 
 
 
 
 
 
 
 
Τα σχόλια για την ντροπιαστική ήττα δεν έλειψαν ούτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το BBC sports να γράφει στο Twitter << Ισπανία - Ολλανδία 1-5. Ο Ρόμπεν και ο Φαν Πέρσι σκόραραν από δύο γκολ ο καθένας  σοκάροντας τους κάτοχούς του παγκόσμιου κυπέλλου>>.
 
 
Το ελληνικό Athens voice έγραψε:<< Ιπτάμενοι>> οι Ολλανδοίέκαναν πάρτι με την Ισπανία.
                                                                                                                                                 
 
 

Την ώρα που το Mirror Football γράφει: Παγκόσμιο κύπελλο 2014: οι ισπανικές εφημερίδες θρηνούν την ολική καταστροφή με 5-1 από τους κατεδαφιστικούς ολλανδούς.
 
 
 
 
 
 
 
Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν κάτι περισσότερο από ξέφρενα και πλέον να είναι το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση του Β' ομίλου. Εάν και εφόσον συμβεί αυτό και σε περίπτωση που οι Ισπανοί καταφέρουν να συνέλθουν, η συνέπεια θα είναι να πέσουν πάνω στη Βραζιλία στη φάση των «16». Οι Ισπανοί που γνώρισαν τη δεύτερη βαρύτερη ήττα στην ιστορία τους μετά το 6-1 από τη Βραζιλία το 1950, βίωσαν τη βαρύτερη συντριβή που έχει υποστεί ποτέ υπερασπιστής του τίτλου στο αμέσως επόμενο ματς μετά την κατάκτηση της μεγάλης κούπας.
 
Δείτε το βίντεο με όλα τα γκολ.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου