Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το όνειρο κάθε άντρα.

Είναι ένας πρώην άγγελος της Victoria's Secret, μία γυναίκα που κάθε άνδρας θα ονειρευόταν και θα της έδινε γη και ύδωρ για να την έχει στο πλευρό του. Μια γυναίκα που την πολιορκούν τα περιοδικά για μια της φωτογράφηση , σαν αυτή που έκανε πρόσφατα για το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό «The Edit» του net-a-porter.com  και με θέμα «A Woman With Drive».


Ο λόγος γίνεται για την 31χρονη Αυστραλέζα καλλονή Miranda Kerr που μπορεί να μην είναι πια ένας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret, μιας και η γνωστή εταιρεία δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της, (ποιος ξέρει τι σκέφτονταν) δεν έχει όμως σταματήσει να φωτογραφίζεται και να υπογράφει συμβόλαια με μεγάλους οίκους μόδας.
 
 
 
Στη νέα φωτογράφηση της Miranda, την έχουν να καβαλάει μια μηχανή, δηλαδή και γυναίκαρος και μηχανόβια, ο απόλυτος συνδυασμός για να ξελογιάσεις έναν άνδρα. Αν και μεταξύ μας, αν είσαι σαν την Miranda δεν θέλει και πολύ για να τα καταφέρεις... 
 




 
Η Miranda αφού παράτησε τον πρώην αγαπημένο της Orlando Bloom το 2010, φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Charlie Goldsmith, ο οποίος όπως λένε οι κακιές οι γλώσσες δεν είναι τόσο ωραίος όσο ο πρώην. Αν αναρωτιέστε τι του βρήκε, αρκεί να σκεφτείτε ότι οι επιχειρηματίες είναι αυτοί που βγάζουν λεφτά στις μέρες μας.
 
Η νέα φωτογράφηση της απασχόλησε αρκετά το αντρικό κοινό, με το αυστραλέζικο σίτε news.com.au να σχολιάζει στο Twitter :"Η Miranda Kerr ζωηρή και σέξι πάνω σε μία μηχανή"
 
 
 
 
Ενώ το net-a-porter.com  για χάρη του οποίου έγινε η φωτογράφηση παρότρυνε τους χρήστες στο σίτε κοινωνικής δικτύωσης να δουν το αποκλειστικό βίντεο το οποίο γύρισαν για τις ανάγκες της φωτογράφησης, δελεάζοντας  τους γράφοντας πως το top model θα αποκαλύψει τον μυστικό της έρωτα. 
 
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την Miranda να μιλάει για τον πατέρα της, ο οποίος αγαπούσε πολύ τις μηχανές και της μετέδωσε το μικρόβιο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου